dilluns, 18 de juny del 2012

FOTOS DE LA TROBADA COMARCAL DEL PSC
















som molt més dels que ells volen i diuen


Ara toca continuar treballant per Torredembarra i per la Comarca. 

Seguim reclamant l'anul.lació del contracta de 6 mil euros per un local (Clarà) que ja ens ha costat més de 70 mil euros als ciutadans i que no té cap utilitat. Un local que s'està degradant i que ja comença a suposar un perill per estar sense vigilància i sense barrar. Un local que ens està obligant a fer pagar als pares i mares del municipi 100 euros per matricular als seus fills a les Escoles Bressol. 

Seguim treballant per donar coherència a la despesa mensual de 10 mil euros per un pàrquing que ningú utilitza. Seguim treballant per aconseguir espais d'esbarjo pels nostres avis i els nostres infants. Seguim treballant per donar racionalitat a la política torrenca.

Seguim treballant per una participació real i efectiva, per uns medis de comunicació lliures i sense censures ni condicions ni favoritismes. Seguim treballant pel dret de tots a participar en la vida política municipal. Seguim treballant per un poble net i ordenat, per anul.lar les productivitats abusives, pel dret a estar informat, per tenir un poble amb serveis, per tantes i tantes coses.


Powered By Blogger