divendres, 1 de juny del 2007






SENSE ACRITUT I LA MÀ ESTESA

La tàctica de "acoso y derribo" la podríeu ja oblidar, de res serveix. Potser faríem un millor servei a La Torre si comencem a parlar un xic seriosament i deixar de banda posicions radicals que en lloc condueixen.

Jo, personalment estic molt satisfet del resultat, i per molts atacs poc argumentats que feu, no ens faran canviar d'opinió. Treure més vots que partits amb implantació nacional crec què és prou important. És el meu modest punt de vista, i no cal compartir-lo, però crec, què si respectar-lo.

Potser ara caldria pensar més amb Torredembarra i menys preocupar-se per assumptes que manquen d’importància. No és de rebut que a l'Agrupació li retraieu qüestions que no sou capaços de retreure a altres partits – què si els diners, què si “lacayos”, què si interessos obscurs, què sí transparència, que sí....en fi - , malgrat que jo, personalment, ho entenc...les simpaties, son les simpaties, oi?.

Us vull recordar, també, que he estat l’únic candidat a regidor, amb blog, que, a dia d’avui, ha fet una valoració dels resultats, naturalment des del meu punt de vista i des de l’òptica del meu partit, i que sempre he donat la cara amb la voluntat de seguir debatin i parlar dels temes que ens preocupen. Les vostres opinions per a mi son molt importants, però intentar contínuament desacreditar no us portarà pas enlloc, al menys en el meu cas.

L'Agrupació, si cal, estarà a l'oposició 4 o deu anys, els que calguin, amb mi o sense mi, amb persones noves o no. No conec el futur, i amb política ningú pot dir ni pronosticar el què és devindrà.

Ahir vam fer la nostra executiva, i, per molt que us pesi a uns quants, la gent està força animada. És clar que volíem treure més regidors !!!!, és normal, els altres també, o no volia guanyar CiU ?, no volia treure més Regidors el PP?, no volia més vots ERC?. Nosaltres, agradi o no, tenim quasi 700 vots, i que jo sàpiga, son vots de gent de Torredembarra que mereixen un respecte i compliment de compromís, i així ho farem fins que no ens facin fora els electors.

Crec que una força com l'Agrupació, no us hauria de molestar tant, car el contrari, us hauria d’encoratjar a seguir treballant pels vostres ideals i el vostre model de societat respectant sempre la varietat d’opinions i d'opcions. Vosaltres escolliu el camí més fàcil, desprestigiar i intentar humiliar, nosaltres el de convèncer, segurament fallarem amb moltes coses, però això passa amb tots els partits, i, com a tots els partits, també en farem de bones.

A l'oposició?, SÍ, i tant dignament com si estiguéssim al govern i sempre al servei dels ciutadans, malgrat el que pensi i digui alguna gent.

Gràcies per participar i animar a tothom a seguir treballant per Torredembarra.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo ja ho vaig dir fa molts dies i segons la meva opinio... segueixo pensan que lo mitllor per La torre seria un pacte PSC+CIU.

Amb aquest pacte es conseguiria un govern fort i estable al mateix temps.

Segons la meva opinio, crec que els politics tindrien que deixar a un costat les cuestions personals i partidistes i fer, repeteixo, lo mitllor per la Torre. PSC + CIU.

Crec que d'aqueta maneta aconseguirian porta La TORRE a on tots els torrencs volem, esser capdevanters de la Costa Daurada.


Salut.

Anònim ha dit...

Que hi ha de cert sobre el rumors que corren vers la Sra. Toda que diuen que pensa dimitir del seu carrec?????

Anònim ha dit...

Veu que Vd. en su artículos no nombra nunca al PSC, porque será...

Esta a su favor o en su contra.

rafael ha dit...

Querido Jordi,quiero decirte varias cosas, primero felicitar a todos los de la Agrupación por el resultado obtenido. Es dificil conseguir resultados mejores, un partido tan joven, que se presenta por primera vez a unas elecciones.
Yo anuncié, que sacar tres concejales, seria un exito extraordinario, por ser primerizos,habeis soportado el mayor número de descalificaciones, de todos los partidos que hay en la Torre, propiciados estos, por miedo y mentiras propias del desconocimiento.
Añadiré que estas han sido orquestadas con el conocimiento de saberse inferiores.
Los cuatro mejores, de todas las listas, pertenecen a la Agrupación, es una opinión personal, despues de asistir a los miting de todos los partidos, y leerme todas las propuestas, tambien quiero decir una cosa, ya dicha en mi blog, Mª Dolors no está en politica por dinero, pero es mas facil despistar, diciendo que viene el lobo... son tacticas muy viejas y conocidas.
Yo no te conocia, encima de un escenario,con un micro delante.. te aseguro que he quedado gratamente sosprendido, tu tranquilidad, tus pausas y un empaque de seguridad, propias de un profesional, hasta contando las anecdotas del puente, me hicistes reir, quiero proponerte el colocarte delante de una camara, eres un autentico showman.. ya hablaremos, de esto entiendo un poquito. La otra persona que me ha gustado, por su alta preparación, es Isabel Acosta.
Quiero pediros que no deis un paso hacia tras, ni para cojer carrerilla, teneis que seguir trabajando, que podeis hacer muchisimo, por la salud politica de este pueblo. besitos

resnoesmesqui ha dit...

Respostes:

Anonim 1: És una opinió del tot acceptable, però això millor que parli amb ells.

Anonim 2: Res més lluny de la veritat, Mª Dolors té moltes ganes de continuar. La tindries que veure-la ahir a l'executiva. Ens va encoratjar a tots !!!!. Tenim Mª Dolors per molt de temps.

Anonim 3: No és del tot cert, a l'article de I ARA QUÈ? anomeno al PSC. Naturalment no estic d'acord amb el treball realitzat al front de l'Ajuntament, expossar tots els punts seria llarg, però tindrem temps per parlar-ne.

Fantasma: No crec que mareixi tants d'elogis, pero tampoc crec que mereixi el colesterol que porto al damunt. Moltíssimes gràcies, pel teu recolzament. Sé que t'han donat molts pals per tenir posicions properes a les nostres tesis polítiques, però ja saps com esta la ciutat.

Pots comtar amb mi per alló que tu volguis, soc un gran aficcionat al cinema i em faria molta il-lusió participar amb qualsevol tipus de projecte relacionada amb el mon de la cultura. Per cert, estem tirant endavant una iniciativa lúdic-gastronomica força interesant. També compto amb tu. No tinguis cap dubte que continuarem batallant per Torredembarra. Com deia el meu admirat Ovidi Montllor: Tot arriba !!!

Novament gràcies a tots.

Anònim ha dit...

Sr. Sole quiere decir que no es aficionado a demasiadas cosas ????, porque todo lo que le proponen es usted aficionado, no es mucha casualidad.
En cuanto a lo del comentario del fantasma del castillo, por fin ha dado Vd. en el clavo Sr. Solé, el Fantasma del Castillo afin a ADT.
En cuanto a un partido nuevo, por favor, es Vd. nuevo en la plaza o que......
Saludos,

resnoesmesqui ha dit...

Resposat al darrer anonim:

Alguna cosa positiva o interessant a comentar?

Anònim ha dit...

Solmanete decirle que toque conlos pies en el suelo y que no se mitifique tanto.
Me reitero, partido nuevo.... por lo que veo el nuevo en la plaza es Vd.

Anònim ha dit...

Jordi t'has fixat que l'anti-sole ha desaparegut del mapa. Has fet molt bé mantenint-te al marge d'aquell cràpula que ara s'inventará que tens negocis a Valladolid i que a Cordova tenen un mal record de tu. Endavant Jordi!!

jordi salvat ha dit...

Hola Jordi,

L'Agrupació ha obtingut dos regidors i ha pujat un centenar de vots respecte l'ADMC, de la qual en sou hereus d'una manera o altre, el 2003. És o no és un bon resultat segons l'objectiu que us marquessiu. Jo vaig sentir que aspiraveu a cinc regidors, com CiU en pensava treure sis o set. Dubto que tu pensessis realment obtenir 1.400 vots. Per tant, crec que si, que estàs satisfet. Una altra cosa són altres membres de la teva llista.

Ho teniu molt difícil -no impossible i més a Torredembarra- per estar en el govern. Ara us toca treballar amb l'objectiu e millorar el 2011.

resnoesmesqui ha dit...

Hola Jordi:

Primer saludar-te i donar-te les gràcies pel bon rotllo que has mantingut amb mi des de què ens coneixem.
Dir-te que efectivament estic, relativament satisfet pels resultats, m'he dut una sorpresa i no precisament amb el nombre de regidors de l'agrupació, sorpresa per la forta abstenció i pel partit guanyador, però ja et vaig dir un dia que fins que no tens els vots comptats mai no és pot dir res de res.
Ara ens toca treballar de valent. Per augmentar el numero de vots en les properes, treballar i treballar. No, no et pensis que estem desanimats,ens ho hem agafat molt millor del que jo creia. No hi hagut tremolor a l'equip, sí una critica que crec normal vistes les expectetives que teniem, però això ens anirà bé (crec)per plantejant-se noves formes i noves maneres de treballar.
Repeteix-ho, gràcies per tot i ja saps on soc.

Jordi Solé

Powered By Blogger