divendres, 8 d’agost del 2008

EXPLICACIÓ DE VOT DE L’AGRUPACIO

- TEXT DE L'EXPLICACIÓ DE VOT QUE VA REALITZAR EN EL PLE D'AHIR LA PORTANVEU DEL GRUP MUNICIPAL DE L'AGRUPACIÓ MARIA DOLORS TODA -

L’Agrupació votarà afirmativament a la investidura del Sr. Daniel Masagué com a alcalde de Torredembarra, perquè creiem que, actualment, és l’única resposta clara al desgovern que ha existit en els darrers mesos i perquè ha estat l’únic capaç d’obrir un camí per arribar a un acord d’ample consens que ens permet formar una majoria estable, tot deixant la porta oberta a la resta de formacions polítiques a participar i enriquí el treball que ara iniciem.

Votarem afirmativament perquè l’Agrupació ha vist contemplades, en aquest acord, una gran part d’allò vam presentar a la població de La Torre com a programa d’acció de govern, i què garanteix la participació activa veïnes i de veïns en aquells temes què és vegin afectats de forma directa. Tanmateix, votarem afirmativament, perquè l’actual acord ens garanteix la pluralitat i, per tant, ens obliga a tots a actuar de forma consensuada i democràtica.

Votarem afirmativament, perquè aquesta ha estat la única opció que ens permet aglutinar esforços cap l’objectiu de construir entre tots una ciutat a on les persones, aquells que hi viuen i treballen, siguin els veritables protagonistes de la política diària i de les transformacions què ens han de portar cap un nou model de fer i de gestionar.

L’Agrupació, com a formació política de dones i homes independents, sempre hem apostat per la governabilitat, i mai, en cap circumstància, hem treballat per destruir ni per deteriorar a l’anterior govern. Car el contrari, sempre hem estat oberts al diàleg amb totes les forces polítiques del nostre poble per tal de garantir un treball seriós i responsable. Hem de dir, de forma clara i contundent, que l’Agrupació va fer tots els esforços per no arribar a la situació que ens porta avui, de manera legítima i democràtica, a formar part d’un nou govern amb il•lusions renovades. Com ja vam dir a la roda de premsa del passat dilluns, lamentem profundament la baixa en l’activitat política del fins ara Alcalde Manuel Jiménez. Amb ell vam tenir un diàleg fluid i, creiem, que sincer ambdues parts. Tots els que formem l’Agrupació li desitgem tota la sort del món en aquests moments difícils tant per ell com per tots els seus. Però també volem dir que algunes forces polítiques ens van vedar des del principi al•legant motius ideològics, fent impossible un enteniment què aglutinés més voluntats de les que ara formem part de l’ACORD PEL CONSENS.

L’Agrupació ha treballat, des de la seva fundació ara fa poc més de dos anys, i des de l’oposició, per allò que hem cregut just per la nostra ciutat. Ara, des del Govern ho seguirem fent, amb molta més responsabilitat i amb molta més il•lusió. Volem també transmetrà un missatge d’esperança per a tots els nostres conciutadans. Què sàpiguen que l’Agrupació, i més concretament els que formem part del Grup Municipal, estarem al servei dels interessos comuns, què acceptem la responsabilitat què ens va atorgar en el seu dia el poble de Torredembarra, i què no estem disposats a decepcionar a ningú dels que ens van fer confiança i als què ara ens han donat l’oportunitat d’entrar en un nou govern municipal.. Sabem que no és un camí fàcil, però també sabem que amb el treball i amb el sentit comú aconseguirem fer de Torredembarra un lloc millor per viure-hi.

No dubteu pas, què aquesta es la nostra fita i el nostre únic interès. No entrem ni entrarem en lluites fratricides del poder pel poder, no entrarem en polèmiques superficials d’ideologies de partits. No és aquesta la raó pel que moltes conciutadanes i conciutadans ens van atorgar la seva confiança. Avui, la democràcia, ens torna a donar als polítics de La Torre una oportunitat de demostrar què som capaços de treballar superant les nostres diferències, i què per damunt de les ideologies hi ha l’esperit per servir al poble. Per alguns, els malpensats i els què “primen” les diferencies per damunt de les voluntats, aquestes paraules els sonarà buides de contingut, però el poble de Torredembarra pot estar ben segur que no es pas així, el poble de Torredembarra pot estar ben segur de la nostra sinceritat. Per tant heu d’esperar de nosaltres allò que ens va donar la força de les urnes: treball i més treball sempre al servei dels nostres: les veïnes i veïns de La Torre.

Gràcies a tots i bon dia
Powered By Blogger