dijous, 14 d’agost del 2008

REUNIO EQUIP DE GOVERN - PLATAFORMA MUNTANYANS II

Font: Nota de premsa de l'Ajuntament de Torredembarra

L'alcalde, Daniel Masagué, i els regidors de l'actual equip de govern van mantenir aquest 12 d'agost una primera reunió de treball amb la Plataforma Salvem els Muntanyans per concretar les línies d'acció que s'han de dur a terme a partir d'aquesta nova etapa amb l'objectiu d'aconseguir que el pla parcial Muntanyans II no es desenvolupi com a zona urbanitzable i, per tant, quedi lliure de tota construcció. De fet, la possibilitat d'aturar les obres en aquest sector és una de les prioritats de la nova acció de govern. Tal com ha explicat Masagué, la reunió va finalitzar amb l'acord unànime de reprendre la lluita pel salvar de la construcció urbanística un espai que voldrien integrar a la zona humida de l'Espai d'Interès Natural Platja de Torredembarra i Creixell.

En aquesta reunió ja es van definir quatre actuacions que es duran a terme a curt termini:

1. Visitar properament els terrenys del pla parcial Muntanyans II per conèixer de primera mà l'estat d'urbanització de la zona. L'alcalde convida a participar-hi tots els grups municipals de l'Ajuntament que així ho desitgin.

2. Mantenir una entrevista amb l'empresa propietària dels terrenys per conèixer la seva receptivitat davant la possibilitat de trobar una compensació.

3. Esbrinar si existeix realment la partida de 10 milions d'euros en els pressupostos de l'Estat que ICV-EUiA va anunciar que havien aconseguit introduir com a esmena en les negociacions amb el Govern central.

4. Assistir a la reunió convocada pel Departament de Medi Ambient i Habitatge i pel Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya per a tractar sobre Muntanyans II i que està previst que es realitzi a Barcelona el pròxim 17 de setembre.

L'alcalde ha recalcat que treballaran en totes les vies possibles per aconseguir recuperar els terrenys de Muntanyans II sense cost econòmic per al poble, amb el convenciment que encara no s'han esgotat totes les possibilitats de negociació
Powered By Blogger