diumenge, 24 d’agost del 2008

...les butxaques ben buides

"Les botigues ben plenes,
les butxaques ben buides,
les teues, les meues, les seues.
Però és hora de saber
qui és qui les té plenes".

=Societat de Consum =. Raimon 1.970 =


Uns quants numeros de l-Ajuntament de Torredembarra presentats pel nou Equip de Govern. De fet un gerro d-aigua freda per tots els que vivim a La Torre. Mala Gestio o desgovern?

Promoció Econòmica -
Executat el 100% del pressupost.- Total àrea: 20.000

Comerç -
Executat el 99%- Total àrea: 40.000

Urbanisme -
Executat el 98%- Total àrea: 47.000

Comissió actes: -
Executat el 98%- Total àrea: 80.000

Esports -
Executat el 97%- Total àrea: 325.460

Medi Ambient -
Executat el 97%- Total àrea: 1.333.000

Serveis -
Executat el 89%- Total àrea: 3.165.900

Seguretat Ciutadana -
Executat el 86%- Total àrea: 243.300

Ensenyament -
Executat el 85%- Total àrea: 443.854

Benestar Social -
Executat el 66%- Total àrea: 232.750

9 comentaris:

Francesc Mercadé ha dit...

Els temes econòmics sempre són misteriosos. L'actual Regidor d'Hisenda és el mateix en aquest govern i en l'anterior. Tothom l'havia elogiat per fer una excel·lent tasca. Ha estat fora del govern 2 mesos, i ara denuncia que les arques són buides. He sumat el llistat de despeses en diferents molt avançats estats d'execució que indiques i em dóna un total de 5.911.264€. He cercat el BOP DE TARRAGONA– Núm. 40 del dissabte, 16/2/2008 on s'indica clarament que el total despeses del Pressupost de l'Ajuntament de Torredembarra pel 2008 és de 28.647.400€. Podries indicar-me on són els 22.736.136€ de diferència?

Anònim ha dit...

Veig que de bon politic res de res, i com ex-periodista i ex-director de emisores de radio locals, abans de donar un informacio, tens que cercar-la.

Quan t'interessa ets molt derrotista, doncs rsulta que tot fins ara ha esta molt mal fet.

Crec que li tindries de demanar explicacions al actual regidor d'Hisenda que es el mateix que hi havia abans tal com molt be diu el nostre amic Siscu.

Sort que a Urbanisme ja no es pot fer res, pot esser una manera de que la actual regidora tingui les mans lligades una temporadeta.

Salutacions.

Anònim ha dit...

Veig que de bon politic res de res, i com ex-periodista i ex-director de emisores de radio locals, abans de donar un informacio, tens que cercar-la.

Quan t'interessa ets molt derrotista, doncs rsulta que tot fins ara ha esta molt mal fet.

Crec que li tindries de demanar explicacions al actual regidor d'Hisenda que es el mateix que hi havia abans tal com molt be diu el nostre amic Siscu.

Sort que a Urbanisme ja no es pot fer res, pot esser una manera de que la actual regidora tingui les mans lligades una temporadeta.

Salutacions.

Anònim ha dit...

Estimado Sole, vuelvo de vacaciones y me sorprenden los lloros del Regidor de Hacienda, por cierto, el mismo que hizo los actuales presupuestos.
De bote pronto y por ser el que me afecta puedo decir muy alto y claro que el presupuesto de la Regiduria de Medio Ambiente no esta tal como lo pintan, no han contado con las subvenciones concedidas y que se liquidan cuando se presentan las liquidaciones. Por otra parte, el importe mayor de este presupuesto es el de la recogida de basura, y por mecanica de intervención, se descuenta del presupuesto por tanto queda mucho más que ese 3% que se dice, cuando termine las vacaciones publicare las cuentas de la regiduria, los números puedes pintarlos como quieras pero la realidad no.

Anònim ha dit...

Bé es evident que el Sr. Mercadé li trasllada una pregunta llogica i coherent a les dades que vosté publica en primera pag. del blog.
No s'está de citar inclós a Raimón deixan caure la sospita sobre els politics sortints. No creu que el visitants del seu blog mereixem una resposta per part seva?

jordi pla ha dit...

Mala gestió o desgovern? preguntes...
Jo diria que les dos coses. S'entén que les regidories vulguin fer la seva feina lo millor possible, però a l'hora de gastar es 'passen'. No es té en compte al contractar la retallada que s'han fet als pressupostos. El dia a dia no es porta. Es va tirant endavant i quan es fan els números al cap de dies o setmanes, surten per sobre del que seria convenient. Això de gastar menys costa molt. No hi ha un control real del 'moment'que es viu. Serà una de les coses que el nou govern tindrà que resoldre.
Sobre les xifres del pressupostos que menciona en Mercadé, cal aclarir que hi han dos partides. Una pel dia a dia (regidories) i altre per inversions (general). Les despeses que administren les regidories són les que estan per sobre de lo previst. A inversions encara queden quartos, (diuen).
Salutacions.

resnoesmesqui ha dit...

Hola Fancesc:

Perdoneu el retard a la resposta, però altres obligacions m'han portat ocupat i a més cal tenir en compte que no disposo d'ordinador i què m'haig de buscar la vida, com és diu ara.

Referent a la situació d'en Santiago Ardevol no crec que et pugui contestar, ja què ell i només ell pot respondre la teva pregunta. Jo podria donar una valoració personal, però de res serviria ja què la darrera paraula la té ell. Potser, només dic que potser, la situació actual de l'Ajuntament va ser la que va portar la seva dimissió.

Referent els números, imagino què tu ja els saps ,però fas la pregunta amb la idea de mantenir informat als lectors del blog. Jo tinc la mateixa informació que pots tenir tu, i el que he publicat es allò que va sortir als diaris. Naturalment deus tenir raó en que els números son més elevats,però si t'hi fixes a la meva relació manca'n Regidories prou importants com Relacions Ciutadanes (gastat un 73%), Sanitat (71%),Serveis (89%) i la partida més important què és Personal qué ocupa el que suposa aproximadament un 43% del pressupost i té actualment un excés aproximat de 268.000 Euros.

Aquests números els estic traient del què s'ha publicat aquest mes a la revista Som-hi.

Hola Jordi: Gràcies per la teva aclamació i gràcies per participar. Per cert veig, amb alegria, què has tornat a emprendre el blog. Ja era hora!!!.

A l'anònim que parla de periodista i tal, dir-li que molt be. Que segueixi la seva particular creuada i que no defalleixi mai.

Gràcies a tots i endavant

resnoesmesqui ha dit...

Amic Granjel: Jo no "pinto" els numeros, però t'he de dir que tampoc els "despinto".

Crec què és el primer cop que fas una intervenció en el meu blog, siguès benvingut i espro que repetim i mantinguem els debats i les il-lusions per tirar endavant Torredembarra, tal i com hem fet tu i jo fins ara. Segur que sí. Oi?

Una abraçada i DOBER DEN

Anònim ha dit...

Sr. Solé creo que tiene que ser un poco mas comedido en sus comentarios, aunque los copie de alguna publicación. Creo que antes de copiarlos tendria que cerciorarse, como buen periodista que es según me cuentan, de las publicaciones.
Tampoco me parece muy correcto sacar en un blog como el de Vd. que parece que sea ya el portavoz del Ayuntamiento, los trapos sucios del mismo, porque según el refrán, el viento se puede volver en contra, según el tiempo que haga.

Saludos,

Powered By Blogger