dijous, 21 d’agost del 2008

JUAN PÉREZ, REGIDOR DE SERVEIS



En Juan Pérez, actual Regidor de Serveis, no sembla pas un polític, de fet ell mai ha volgut reconèixer aquesta faceta seva i sempre m'ha dit: “Tu si lo eres, però yo nunca lo seré”.Haig de dir que no he pogut convence'l mai que, quan s'està al món de la política, un passa a ser polític tant si es vol com si no. Però ell res de res. De fet sempre m'ha recriminat el meu llenguatge tant polititzat enfront del seu llenguatge senzill i planer.

Ha passat temps,molt temps des de què ens coneixem, i hem tingut moltes hores de feina plegats preparant reunions, debats i treballs (ell com a president i jo com a secretari de l'Agrupació), i sempre ens hem entès d'allò més bé. I a mida que el temps va passant veig que molts cops la raó s'ha girat en contra meu i ell n'ha sortit reforçat.

Per molts actuals companys a l'Ajuntament, en Juan ha estat una sorpresa. Per a mi no. Jo ja coneixia la seva dedicació a la ciutat, el seu treball i la seva gran voluntat de tirar endavant projectes . Entenc que per a molts sigui un perfecte desconegut. Però no és pas així al seu barri (Clara) on ha estat, fins fa pocs dies, President de l'Associació de Veïns de Montclarà, ni per a molta altra gent que a anat a buscar-lo per posar en marxa la seva associació o per explicar-li tal o qual problema del seu carrer.

Ell, en Juan, es una persona honrada i treballadora, que s'alça a les sis del mati per anar a l'Ajuntament i què des de què és Regidor s'està fent un fart de parlar, escoltar i estudiar problemes i veure com els pot solucionar. És una persona que transmet confiança (segurament per allò què no sembla pas un polític) i què saps què quan ell et diu que et mirara de solucionar allò o allò altre, ho farà.

En Juan és una persona conciliadora, què posa per endavant els interessos col·lectius als individuals, per ell tots som necessaris, per ell ningú és imprescindible.

Tot això també be a “cuento” per alguns comentaris que s'han fet aquests darrers dies en alguns blogs per part d'anònims què, desconeixedors de la vàlua d'aquest home i amprats amb l'anonimat, han volgut posar en dubte la seva capacitat i la confiança que els seus companys tenim amb ell. En Juan es una mica reflex d'una nova forma de veure les coses (la política i la vida) que ara ha entrat a governar en el nostre Consistori, és una mica allò que molts voldríem que fossin els polítics: accessibles i propers.

Vull,amb tota la meva humilitat, felicitar a en Juan Pérez, per la seva feina i encoratjar-l'hi a no defallir en el seus ideals i que els porti com a bandera de servei a la ciutadania i al conjunt de Torredembarra.

Si, Juan, sí.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola:

Yo no tengo el gusto de conocerle , pero se ve buena persona , seguro que dara todo de si , en su nuevo cargo

Me alegro por ello y felecidades

PD:Decirte que dejo el blog , las explicaciones las doy dentro de el

Lo mejor los amigos que he ganado gracias al blog , entre ellos tu

Gracias de todo corazón

jordi pla ha dit...

Recolzo la llança que romps en favor d'en Juan Pérez. Hi parlat poc amb ell, però lo suficient pe donar-te la raó.

Unknown ha dit...

Salut Jordi!

De fet a la Torre no pareu ni un sol moment, a nivell polític vull dir ... jejejejej

Anònim ha dit...

ODA AL GERARD CIURÓ:

Plora com les criatures pels passadissos,
ja que vas voler enganyar al Poble.
Ho tenies tot....,
un xec en blanc signat pel Jimenez i el Ripoll,
i finalment,t'has quedat amb el pal de l'escombra.

Recapacita.....i
no menyspreis la inteligència i coherència dels altres regidors i
menys la de la Laura,
perque no faràs més que caure en la més pura desgràcia

Ja que diuen que ets mestre,
apren el menys amb humilitat la lliçó
i deixa la prepotència i sobèrbia d'en Jimenez al caixò.

Anònim ha dit...

PD:Recapacitando y GRACIAS a vuestros e-mails DE MUESTRAS DE APOYO,y los comentarios en el BLOG

Y sobre todo para defender la libertad sexual ,que aunque se ha avanzado mucho, aun queda mucho trabajo que hacer , he decidido volver


Un abrazo

Anònim ha dit...

Hay que ver para creer. Todavía sigue siendo funcionario de Justicia o ya tiene sueldo del ayuntamiento, porque cxuando era funcionario nunca entraba a las seis de la mañana como tu dices que se levanta ppara controlar a los de la brigada.
Por favor se un poco mas serio en tus comentarios, que ya nos conocemos.

Salut,

Anònim ha dit...

El ultimo anonimo me da en la nariz que es uno que estuvo intentando escalar en l-agrupaciçon y que ahora esta en CiU. Un rencoroso, mal llamado Marques del Hort del Nap.

Bravo Juan, bravo M. Dolors y Bravo Jordi. Todo mi apoyo.

Anònim ha dit...

En relación a este último anónimo, a mi me da en la nariz que se trata de uno que estuvo en ERC y luego esta en CIU y es muy amigo del Sr. Ripoll. Porque este susodicho Marques del Hort del Nap, lo veo muy apartado del ámbito político,

Un admirador de l'Agrupacio y les deseo toda la suerte del mundo porque la necsitarán

Powered By Blogger