diumenge, 1 de juliol del 2007


TOTAL, PER NO DIR RES




Us vull ser molt sincer. Dins de tot el joc de pactes existents o no, a nosaltres, al grup de l’Agrupació, ningú ens ha dit res de res, exceptuant contactes de tipus amable i sense afany de intervenir en allò que ja sabíem des d’un principi que no anava amb nosaltres. L’Agrupació tenia clara que la seva participació en un govern era molt difícil vist els resultats electorals. Sabíem i volíem anar a l’oposició per què és el que ens tocava, i anem a l’oposició amb la certesa que el nostre treball serà conseqüent i fidel a les nostres propostes. Això ja ho hem dit, per activa i per passiva. Temps hi haurà de demostrar qui és coherent i qui no ho és.

Ara bé, el que no entenc de cap de les maneres es la nota de premsa d’ERC per justificar encara no sé ben bé què, i què ens fica, a l’Agrupació, pel mig sense cap sentit.
Aquest comunicat, com diuen quasi totes les forces polítiques de Torredembarra, segurament està més destinat a la rialla dels socis socialistes i a un electorat que no veu la llum per cap lloc, què no pas per fer un servei a la ciutadania, oferin transparència a les negociacions.

Aquest comunicat no té ni solta ni volta.

Barrejar ara a l’Agrupació utilitzant arguments que no tenen cap validesa es una sense soltada de les més grans que he pogut llegir.

Ens diuen, de nou, mentiders, quan ells van dir públicament en un debat davant de la ciutadania que no pactarien amb cap grup que estigués d’acord amb la construcció dels Muntanyans II. Però ho faran.

Ens diuen manipuladors, quan el seu paper amb les obres del carrer Nou han estat un exemple del que mai s’ha de fer amb els veïns d’una ciutat, tenint responsabilitats de govern i amb l’àrea responsable a les seves mans.

Ens diuen de tot quan ells han utilitzat la revista de l’Ajuntament que paguem entre tots per convocar als seus militants a una Assemblea de partit. No crec que això sigui per voler donar exemple de vocació de bon servei.

Potser haurien de mirar el seu melic. Estan enfrontats a tothom, menys amb els que els hi fan les rialles. Fins i tot un periodista que lliurament ha donat una opinió sobre la situació que viu el partit s’ha vist atacat i en mig de la polèmica que ells mateixos han generat. No toleren la critica.
Potser haurien de pensar en deixar de treure’s les responsabilitats del damunt quan en tenen, i molta, de la situació que ells estan vivint darrerament. Que m’és absolutament igual, com comprendreu.

Allà ells amb les seves frustracions. Allà ells en el seu seguidisme. Allà ells amb la seva manca de coherència. Però que ens deixin en pau. Nosaltres legítimament i democràticament, donem la nostre opinió com fan ells i tota la resta de partits. Potser no agrada com ho fem, ho entenem. Tampoc som perfectes. Però ells tampoc ho son, i sembla que ens vulguin donar lliçons del que, precisament, no son.

Potser s’haurien de preguntar moltes coses sobre la seva gestió passada a l’Ajuntament. Potser haurien de ser capaços de fer una reflexió publica i sincera com han fet altres partits que van participar en la darrera legislatura, però ells haurien d’anar més enllà d’aquests darrers anys i veure quin ha estat el seu paper en defensa dels interessos dels ciutadans de Torredembarra.

No ho faran, ho sé, son incapaços, per tal de defensar la cadira faran el que convingui, se’n aniran de les reunions deixant penjats a la resta de companys de viatge, insultaran a tot i a tothom que els discuteixi, però ells asseguts a la seva cadira, sense explicar res, sense aclarir res, però, això sí, atacant a l’Agrupació que és molt senzill i els hi agrada molt a la seva militància i provoca la rialla dels seus amics.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Deixa'ls estar. Els d'ERC van mal cardats i no saben el que es diuen!

Anònim ha dit...

Sr. SOle, vosté encara no se n'ha donat del problema que te l'agrupacio qui es??????, o si, pero entenc que vosté ho sapigue pero no ho volgui dir perque si no malament per els seus temes professionals, pero la veritat del problema ho sebem tots.

Salut,

Anònim ha dit...

DIJOUS DIA 5 DE JULIOL A LA SALA DEL CASAL A LES 21:00H: FRONT COMÚ PER
ATURAR MUNTANYANS 2.

Ja vam dir fa unes setmanes que Muntanyans II es pot aturar. Ara hi ha una
moció de CiU que es presenta al Parlament, la qual interessa molt que
s'aprovi. Evidentment, molts som de la opinió que si CiU estigués governant
aquesta moció l'estaría promovent algú altre en contra d'ells, però per
salvar Muntanyans interessa clarificar la situació estratègica: no està clar
que ICV i ERC votin a favor d'aquesta moció, de manera, que és més important
que mai que movilitzem a les persones, siguin de les idees que siguin, per
fer pinya en un front "despolititzat" o, on en tot cas, la única
politització que hi haurà serà un interés comú per salvar Muntanyans II. És
molt important que els polítics Barcelonins vegin que la ens movem per
salvar Muntanyans. Així doncs, la situació estratègica requereix de
movilització urgent per part de tots aquells qui ens hem interessat per
salvar muntanyans dos, pot ser una victòria parcialment definitiva, tot i
que l'assumpte és més complicat. Proposem fer un front comú per prendre
mesures immediates de protesta al carrer: en la reunió hi haurà solament dos
punts, 1r, posada en comú d'informació, espai que no permetrem que es
converteixi en un lloc de retrets, si no de tenir clar quina situació
encarem i 2n, propostes d'actes inmediats de protesta.

TOTES I TOTS A LA REUNIÓ I ALS ACTES QUE ES CONVOCARÀN: PASSA-HO.

Anònim ha dit...

Me ha comentado un miemb ro de su ejecutiva que la página oficial de l'agrupacio es la suya???. o sea la de Jordi Sole.

Es verdad??? porque hace tiempo que entro en su página y siempre sale lo mismo.

Salut,

Anònim ha dit...

Veieu com ningú us vol, sino llegiu la nota de ERC. L'unic error que hi veig es que us anomena adversdari.

Salut

rafael ha dit...

Hay anónimos que escriben pensando que su partido es muy bueno y la Agrupación muy mala, criticando e insinuando que el problema de este partido es este o aquel, vuscando siempre tres pies al gato.
En los blog, acostumbramos a decir muchas tonteria, yo tambien, pero lo que mas me cabrea son .. Los bobos que se las dan de listos siendo tontos fanaticos y que por culpa del fanatismo, su capacidad de raciocinio queda anulada.
Nadie hace una critica basada en unos hechos o con unos criterios argumentados, disfrutan mezclando temas personales y profesionales, con los politicos.
Al bobo/a que dice: Sr. Sole vosté encara no se n´ha donat. bla, bla.
Mire ud. confunde el rabo de toro con el del Sr. Antonio.. No tiene ningún derecho a tocar temas como el que mencionas, puedes estar de acuerdo o no,en algo puntual en lo que al partido o programa del mismo representa, puede simpatizar con el grupo que te apetezca, pero creo que tu comentario esta de mas.
Referente a la nota de ERC, quiero hacer mi comentario y quiero hacerlo en un blog que no es el mio, y ademas pertenece a una persona que es tremendamente educada, respetuosa y de amplias miras politicas.. yo no lo soy tanto y procuraré no salirme del buen tono de nuestro amigo Sole.
Srs. de ERC: Vuestro escrito mencionando a la Agrupación como enemigo o adversario es impropio de un partido, progresista y de izquierdas. Progresistas de que??
¿Acaso estais orgullosos de los tres años, agazapados bajo el paraguas socialista?. Sr. Ciuró, nunca un panoli habia llegado tan lejos, ni una acomplejada e inoperante persona como la Srª. Gassull, sacar tanto provecho con tan pocos conocimientos...¿ O acaso utiliza la tactica del despistes, para que nadie se acuerde de sus apoyos a PS.?
Y ahora juega ud. a la tactica de quedarse fuera de este gobierno.. y llegado el momento que de verdad importa, le veremos votar a favor de quien ud. y yo sabemos.. Siga viendo enemigos ficticios, terminaremos llamandole Don quijote de Torredembarra por sus alucinaciones, no se, si por su mente enfermiza o bien por ese porrete que se fuma; Le pienso mirar con lupa. pellizcos

Anònim ha dit...

S.Sole: todo no es gobierno,tal como estan las cosillas se puede hacer mejor negociando una oposición comun-CIU-ADT-ABG+ depende que cosas GIT o PP.
Suman 9 y por pantalones o sease mayoria y si esto sirve para una ipotetica formación de gobierno que es dificil pero no imposible ,es lo suficiente para poner a los socialistas en su sitio o bien bajarles los humos y prepotencia.

resnoesmesqui ha dit...

Unes quantes respostes:

1) Anonim que diu que el problema de l'agrupació es "qui". M'agradaria que fos un "què". M'agradaria que el problema fos de programa, d'idees o questions referents a com entenem la política local.

2)Anonim que diu que aquesta es la pàgina oficial de l'agrupació.
No és això realment. Jo formo part de l'Agrupació i per tant les meves notes o escrits, en aquest blogs concretament, están marcades per la meva militancia a aquest partit, malgrat que també de vegades, moltes vegades, dic la meva sense pasar per l'executiva, cosa que també deuen fer altres bolgcaires torrencs que estan també lligats a partits polítics. Em sorpren no veure mai comentaris d'aquests tipus en aquests altres blgs, però ja estic acostumat a que les explicacions només ens les demanen a nosaltres, però esta bé, no em sap cap greu. Si, té tota la raó quan diu que la pàgina de l'Agrupació està aturada. Estem miran de refer-la properament. Segurament serà diferent. Hi ha un equip de treball que s'ha possat a parlar sobre la millor manera de fer-la i tant punt ho haguin decidit és farà. Espero que no triguin gaire.

3) A l'anonim que diu que l'uic error que veu a la nota d'ERC es que ens diu adversaris, potser li agradaria que ens diguesin enemics, no ho sé. Però bé, esta bé la seva opinió. Correcte.

4) Al fastasma: com sempre gràcies per les coses que dius sobre la meva persona. Tenim pendent una cosa. T'en recordes, oi?

5) A l'anonim que diu que treballar a l'oposició es important. Totalment d'acord en vosté. Ho farem, al menys intentarem fer una oposició constructiva i que serveixi per avançar en temes que puguin millorar La Torre. Gràcies per la seva sinceritat i la seva opinió.

6) Referent a la convocatória sobre Muntanyans, naturalment hi serem i "ojalà" arrivem a bon port. Ja us informaré.

Gràcies a tots per les vostres opinions.

Jordi Solé

Powered By Blogger