divendres, 21 de novembre de 2008

BORSA PER AL LLOGUER SOCIAL

Mentre que ahir, en el Ple, es va fer una petita xerrada de cafè entre el grup majoritari de l’oposició i alguns membres del Govern debatin temes de tanta importància per a Torredembarra com conèixer amb qui es discutía una Regidora no se sap encara quin dia (més de 20 minuts d’intens i valorós debat que va fer que més d’un fotés el camp de la sala de Plens), un anava pensant amb el poc temps que és va dedicar a una de les propostes cabdals per el nostre municipi i que va rebre la felicitació de tots els grups de l’oposició (uns, tot s’ha de dir, amb la boca petiteta i a disgust). Em refereixo a la creació d'una Borsa d'Habitatge per al Lloguer Social.

La proposta consistí amb l’aprovació de l’inicií de converses per a signar el conveni amb ADIGSA, la Secretaria General del Departament d'Acció Social i Ciutadania amb l'Ajuntament, per prestar per gestió directa aquests servei a la nostra ciutat. Un servei que més a més, i com va especificar la Regidora d’Urbanisme, M. Dolors Toda, no tindrà cap cost pel Municipi.

Tothom sap el què això significa per a alguns sectors de la nostra ciutadania , més encara en uns moments de crisi com la què patim, i més concretament per els joves i famílies amb pocs recursos econòmics a l’hora d’accedir a habitatges de lloguer a un preu per sota del mercat.

No sé quin ressó mediàtic i social tindrà aquest fet, però al mateix que va fer l’oposició en el Ple d’ahir, crec que tots ens hem de felicitar per aquesta iniciativa de la que tothom en parlava i que ara ja s’aconseguí

3 comentaris:

LA RABIA ha dit...

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Don Jordi: Las chafarderías las hace quien tiene una vida vacía y sin ilusiones. Lo preocupante es que eso lo lleve un regidor a un Pleno y ocupe un espacio de tiempo valiosisimo, en vez de discutir cuestiones de política propiamente municipal.

bessssorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Anònim ha dit...

Esto es lo que decía el estimado Sr. Granjel en su bliog. En el pasado plenop, se dió a conocer oficialmenete que la emprersa habia cobrado todo en marzo y solo faltaba devolver la "fianza".

Sr. Granjel: expliquenos esto:

"La calle es una chapuza, cierto, pero la obra todavía no esta entregada y la emresa todavía no ha cobrado, por tanto si se han de cambiar baldosas, que las cambien, y eso no tien nada que ver con la circulación.
10 de octubre de 2008 11:15

En relación con la calle Antonio Roig, la adjudicación inicial fue de 1.451.481,38 €, el aval depositado es de unos 58.000€ y han cobrado hasta 1.324.914,24 €, queda pendiente la entrega de la obra y las reparaciones que se tienen que hacer, el que la garantia sea escasa o insuficiente es otra cuestión.
14 de octubre de 2008 10:52"

Enric Grangel Llop ha dit...

Estimado Jordi, quiza para ti sea una charla de cafe el hecho de que una regidora de este ayuntamiento pretenda cambiar un documento de un expediente saltandose a la torera la legalidad, para mi no es un tema nimio, ni la posterior amenaza a un funcionario de llevarle al Juzgado de Guardia por no aceptar el cambio.
Quiza para la rabia tampoco sea un tema de politica municipal, pero yo lo considero un hecho muy grave, aunque tal como pintanlos tiempos ese equivocado.