dimecres, 8 d’abril del 2009

QUÈ PASSA AMB ELS COMENTARISTES?

Bona pregunta.

És la que ens van fer amb un company blocaire no fa gaires dies, envoltats de fum i aromes de cafè i cervesa, roba estesa i líders polítics rondant (sota les notes d'un blues apassionat).

“Hi ha una manca de comentaris preocupant”
Varem dir els dos.

Per tant, ahir vaig decidir fer un petit passeig pels diferents blocs de la vila. I caram, és ben cert. No hi ha pràcticament comentaris.

Ep!. Una excepció: dos blogs de reconeguts personatges polítics que no fa gaire governaven a La Torre, però amb uns comentaris més aviat de tipus maliciós.

“Bé, com el seus escrits”

Em comenta el meu company blocaire.

No deixa de tenir raó, penso. Però no es tracta d’això ara.

El cas és que ha disminuït molt la participació. Potser si que té raó aquell que diu que s’estén perillosament un virus de “tant se’m fotisme” generalitzat, motivat, principalment, pel nou Govern Municipal. No sé si això va per ací o és degut al temps. El temps, vull dir, que fa que res d’interessant s’està produint en el mon polític i/o social i/o cultural i/o esportiu de la ciutat.

Que s’ha de fer dons per animar a la gent?

Posar, damunt l’escriptori virtual ,temes que impulsin ràbia, polèmica groga, parlar molt malament del PSOE i/o del PP, del Tripartit, d'ERC i, com no, d'en Joan Saura. Segurament així sortiran els reconeguts salva pàtries (amén). O potser donar qualsevol notícia (falsa o no) que ataqui durament a l’Alcalde.

“Això agrada molt”

Em comenta el company blocaire.

Potser sí. Potser sí que haurem d’anar per aquest camí. Però no serè pas jo qui ho faci. El paper de premsa groga, vull dir. No pas això d’atacar a l’Alcalde, que sempre és un exercici recuperador de comentaristes anònims (sí home, aquells que tothom sap qui son...o no). Ah, i divertit, i fàcil de fer.


Notul-la: Crec que un grup va fer la proposta, no molt llunyana en el temps, de fer una trobada de blocaires per xerrar i, per damunt de tot, fer un dinar de germanor (!). No estaria malament reprendre la idea


Notul.la (2): BONA SANTA SEMANA

4 comentaris:

Comentarista ha dit...

Estem preparan la semana santa.
(reflexió,penitencia i perdó )

rafael ha dit...

Es la CRISISSSSS!!..que tambien llega a los blog, pero hay que seguir dando en la cresta, a los mamones; A los chorizos; A los clasistas; A los furtivos de la verdad; Aquellos que vientan la miseria, como si de una plaga de saltamontes se tratara; A los que exaccionan cuando estan en el poder y luego al poco tiempo, se evanescencian, como una gaseosa pasada; A los que a nuestros mayores los tienen como indigentes, con unas mierdas de pensiones...y ademas estos,se ven obligados ayudar a sus hijos que estan parados...Nacieron con miseria y moriran miserablemente. No hay derecho!!. ¡¡CABRONES!!mas que ¡¡CABRONES; A los que gritan independencia y se venden al mejor postor...estos tienen un estigma invisible en la frente...fijate bien amigo Jordi, porque aunque no se lo veas...si que oleras a una especie de olor putrefacto, cuando pasen por tu lado...a m....pura.

¡¡Esto es la guerra!! y tenemos que cojer el machete, ente los dientes. besitos multiples

Anònim ha dit...

La veritat es que estem molt descontents amb aquest equip de govern. No heu fet res de res, hi la culpa no es de la crisi. Amb els diners que rebran del Govern, el que teniu que haver fet tal com vareu prometre era rentar la cara de poble.
No lo prioritari es fer un parking soterrat, amb l'afany de recaptar diners.
El que us falte es que us moveu per el poble, encara que no sigui
temps electoral, perque llavors si que us donaveu voltes per el poble, i us donariu compte del estat dels carres on viviu-

Jo crec que tindriu que recapacitar i escoltar tal com vreu prometre la veu dels vilatans.

Salut,

La cuina vermella ha dit...

Hola, sóc una molletana. Cercava fotos d'en Cesc Bas per la Xarxa i he topat amb el teu blog, amb molta il·lusió he vist la foto del nostre il·lustre Carnestoltes. Res, només saludar-te!

Powered By Blogger