dijous, 8 de gener del 2009

ELS ALTRES BLOGCAIRES TORRENCS



(imatge del blog de "la bruja de clarà")



Definitivament estem encegats. Un segueix l’estel que un creu què és l’únic que existeix senzillament per que pensa que el seu món és exclusiu, ferm i tancat. Però de cop un fa un petit gest, treu de dins seu allò que semblava perdut (curiositat, se’n diu) i de cop i volta fa que aquest aparell màgic de l’internet obri una nova manera de mirar el que ens envolta. Sense estridències, sense fer el més mínim soroll, però nou.

Arribem a ser tant orgullosos i tan ximples, que pensem que només allò que diem i pensem té sentit. Però no per un mateix, sinó per tots i cadascun de nosaltres. Empapats de política, de discussions banals i a voltes intranscendents, pensem que el poble, el nostre poble, només està interessat per allò que els escrivim nosaltres. Però res més lluny de la realitat quotidiana, Hi ha molta gent que té altres preocupacions: la literatura, el cinema, la dansa, l’esport, l’escola, la ecologia, poesia, muntanyisme i grapat de coses que ens costa d’entendre a aquells que pensem que tot gira al nostra voltant, i que res (mireu si en som d’animals) ens pot sorprendre.

Fa poc he descobert uns grans, magnífics blogs de gent de Torredembarra, que m’han deixat realment impressionat per la seva bellesa uns, i per la seva originalitat i ben fer d’altres. No puc més que rendir-me a la evidència que tot té sentit si hi ha diferents complements que s’ajunten uns als altres per aconseguir un SI en majúscules del que tots formem part.

Per aquells que creuen que només existeixen ells, les seves fòbies i els seus discursos preparats a base d’interessos. A tots aquells que encara creuen què és pot creure, us deixo unes quantes adreces de blogcaires torrencs:

http://ratonesbiblioteca.blogspot.com/
http://labrujadeclara.blogspot.com/
http://sonniavergara.blogspot.com/
http://vaporesdetrementina.blogspot.com/
http://jordiapariciotorrijos.blogspot.com/
http://ph0t0st4lk3r.blogspot.com/
http://untorrencabruselles.blogspot.com/
http://gemmaplau1996.blogspot.com/
http://duiamia1970.blogspot.com/

http://soloqueen.blogspot.com/

....i així fins a 93 blogcaires. Desfruiteu-los molt i gaudiu de lectures sorprenents i meravelloses a la vegada.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Per aquells que creuen que només existeixen ells, les seves fòbies i els seus discursos preparats a base d’interessos. A tots aquells que encara creuen què és pot creure,


I ets tu, a la pila?

Anònim ha dit...

Bona notícia, en prendré nota.

resnoesmesqui ha dit...

Bàbia:

com deia aquell bon home: qui estigui lliure de culpa que llensi la primera pedra.

Tu, bàbia, estas lliure de culpa?. Jo no

Una abraçada

Jordi

Anònim ha dit...

Jo no he escrit per sobree del bé i del mal.

I les meves culpes no crec que siguin problema teu.

Llegeigo els blocs sovint i la teva entrada

,,,Arribem a ser tant orgullosos i tan ximples, que pensem que només allò que diem i pensem té sentit. Però no per un mateix, sinó per tots i cadascun de nosaltres. Empapats de política, de discussions banals i a voltes intranscendents, pensem que el poble, el nostre poble, només està interessat per allò que els escrivim nosaltres. Però res més lluny de la realitat quotidiana, Hi ha molta gent que té altres preocupacions: la literatura, el cinema, la dansa, l’esport, l’escola, la ecologia, poesia, muntanyisme i grapat de coses que ens costa d’entendre a aquells que pensem que tot gira al nostra voltant, i que res (mireu si en som d’animals) ens pot sorprendre.,,,

Té un tuff de pedanteria que ofent.

Hom escriu el que creu o el que necessita dir. Contraposar altres blocs com a fita de senzillesa és una banalitat.

Si t'anat be visitar-les, doncs millor que millor.

Però eescriure com si la pila fos el que creus quee és, tan sols et delata.

No es tracta d'estar lliure de culpa. Tan sols de la humil feina d'escriure pensaments.

I no anar sentir-se al.ludit, tan sols contestat amb educació i respecte. I fins i tot recolzat amb una idea quan toqui.

Va d'això. Millor o pitjor

resnoesmesqui ha dit...

Dons molt bé, Bàbia.

El que tu diguis.


Una abraçada

Anònim ha dit...

AMIGO jORDI:

AREO QUE EL bÀBIA NO HA ENTENDIDO NADA DE LO QUE HAS ESCRITO. Y ENCIMA TE LLAMA PEDANTE.

BUENO, A MI ME PARECE BUEN ESCRITO Y UNA LLAMADA A LA ATENCIÓN DE LOS QUE SE ENCIERRAN EN SUS IDEAS Y NO SON CAPACES DE ABRIR EL HORIZONTE MÁS ALLÁ DE SUS NARICES.

QUE TENGAS UN BUEN AÑO TU Y TU FAMÍLIA.


JUAN R.

Powered By Blogger