dimarts, 5 d’agost del 2008

DECLARACIÖ DELS SIGNANTS DE L’ACORD PEL CONSENS

Aquest es el document que ahir es va donar lectura per part dels signants de l'acord

Des de fa un mesos, Torredembarra viu una situació política municipal desvertebrada, sense criteri ni objectius clars, incapaç d’aglutinar voluntats i, per tant, feble. Una situació que, evidentment, s’ha tornat insostenible i que ens portava cap a un desgovern, a on la força que fins ara era la responsable de fer de l’Ajuntament una institució on tots ens sentíssim representats ha fracassat en els seus objectius i ha vist com els seus socis han anat abandonant un projecte incapaç d’aglutinar, però sí de separar.

Veiem, doncs, que la política portada a terme només repercutia negativament en els interessos d’una ciutadania cada cop més desorientada per la deixadesa dels seus governants, a on els problemes no només no es solucionaven sinó que creixien amb el pas dels dies.

Així doncs, els partits polítics signants del present acord: CIU, l’Agrupació, PP, GIT i la regidora no adscrita Laura Pradeda, fem una crida als ciutadans de Torredembarra a fi i efecte d’acabar amb aquesta situació i afegir-se a l’acord que hem denominat “Pel Consens”, per tal de retornar la il·lusió per aconseguir una ciutat a l’alçada d’allò que els veïns i veïnes reclamen des de fa temps:
Una població cohesionada, al servei dels que hi viuen, a on tots i cada un de nosaltres ens hi sentim integrats, i on siguem participes d’un programa amb uns objectius que, de forma clara i transparent, ens disposem a tirar endavant amb la força que ens dóna una majoria democràtica i cohesionada.

L’ACORD PEL CONSENS ens permetrà treballar per una veritable participació, on totes les voluntats seran escoltades. Aquest és un acord polític al servei de les persones, perquè no entenem la institució municipal allunyada de la voluntat popular. És, doncs, un dels objectius prioritaris dels signants de l’acord retornar la confiança cap la institució, obrint les portes a les entitats, associacions i agents socials que vulguin expressar les seves idees i alternatives.

L’ACORD PEL CONSENS és una eina per la realització d’uns objectius que són imprescindibles per avançar cap a un nou model de gestió que ens han de dur, amb fermesa i claredat, cap a la construcció d’una ciutat més amable amb els qui hi viuen, amb un futur millor, integradora, a la vegada que enforteixi la seva cultura, costums i tradicions. En definitiva fer de Torredembarra una ciutat on tots ens puguem sentir orgullosos de pertànyer, una ciutat neta i ordenada urbanística i socialment, on ningú hi sigui exclòs i tothom s’hi senti integrat.

L’ACORD PEL CONSENS proposa a tota la ciutadania fer seva la tasca diària que ens permeti millorar en els serveis d’atenció cap a les persones. Els firmants de l’acord ens comprometem a treballar per consolidar projectes i obrir-ne de nous per aconseguir una millora susceptible en matèries de sanitat, atenció a la gent gran, eliminació de barreres arquitectòniques, ensenyament, esports, comunicació, atenció a la infància, impuls del comerç, seguretat ciutadana, etc.

Volem també fer palesa, que com el seu nom indica, s’obre la porta a totes les formacions polítiques que vulguin formar-hi part, enriquint el projecte i sumant voluntats. Els que ara ja som, serem respectuosos amb les diferències i ferms en allò que ens garantitzi un avenç cap al benestar.

També volem fer una crida, a tots els agents socials de Torredembarra, a donar suport a aquest “ACORD PEL CONSENS"

15 comentaris:

Anònim ha dit...

en aquest acord de consens, eu consensuat la no creacion de nos carrecs de confiança, amb salaria a compte del Ajuntament.
Com ja us coneixem a tots, crec que amb aquest pacte, tot si valdra.

Oi que m'entens.......

També eu consensuat la baixada de salaris del Alcalde i dels Regidors, tal i com tots deieu en els vostres programes.

Hem segueixes entenent???????, perque segons tinc entes el segon de la vostre llista, deixerá el funcionariat, de moment, una vegade ha aconseguit el que volia,

EDncare m'entens....

Sludos

Anònim ha dit...

Dons sembla que l'esquerra anava boja per pactar amb la dreta, sino mireu els blogs dels esquerrans Gerard i Mercader.

El què és bo per uns...no es bo pels altres?...Sou uns demagogs.

Aquesta declaració a mi em sembla més d'esquerres del que han dit fins ara els que s'omplen la boca d'esquerres. De moment son més transparents que ningú

Anònim ha dit...

Me gusta lo que decís, estilo solé.


Enhorabuena a todos

Anònim ha dit...

Sr. SoléVd. que siempre habla de claridad y transparencia y de información como es que no contesta al primer anonimo.

Seráque ha dado en el clavo y como parte interesada no interesa, valga la redundancia.

Salut,

Anònim ha dit...

Perque no els deixeu que demostrin el que poden fer perque no demanavou als d'Esquerres que es baixesin els sous, i deixesin de contractar funcionaris de la seva corda a l'Ajuntament.

Tu ja m'entens.

Salud i peles.

Anònim ha dit...

Entran las DERECHAS, Solé si tú eres psuquero, que vas a hacer?

resnoesmesqui ha dit...

Al primer anònim dir-li que lamento molt què només és preocupi de qüestions referents a temes personals,però com que crec que és lícit li contestaré:
Pregunta 1: NO
Pregunta 2: De moment s'ha establert congelar els sous de tots els membres del govern i regidors. Pregunta 3: NO deixarà el funcionariat; s'ha acordat que l'única persona amb dedicació exclusiva sigui l'Alcalde.
Espero que això respongui el teu afany de resoldre problemes molt importants per La Torre i no ximpleries com: Carrer Nou, Nacional 340, Auditori, model de participació, Casc Antic, Baix a Mar, Muntanyans i un llarg etc.. Però en fi, cadascú pensa amb el que vol creu millor...o no.

A l'anònim que em pregunta sobre la meva procedència política: el PSUC. Crec que el tema seria llarg, però jo vinc d'una cultura d'unitat i de consens, una cultura què és va forja amb òrgans com l'Assemblea per Catalunya i un llarg etc. No veig la contradicció per enlloc. Sí el que vols dir és si em trobo a gust amb un govern de “dretes, n' hauríem de parlar molt d'això. Fins i tot el fins ara Alcalde Manel Jiménez, en una intervenció a la ràdio local, ahir mateix, va posar damunt la taula el dubte de que realment fos així. La pregunta seria: el GiT es d'esquerres o de dretes?...que jo sàpiga ha governat amb l'anomenada “esquerra” i no li han fet pas fàstics. Ara si?, Per què?. Laura Pradeda formava part de la llista Socialista: és de dretes o d'esquerres?. Ja em parlarem quan vulguis i si cal farem una reflexió més ample del tema. Crec que ha fet una bona pregunta i que caldrà anar matitzant amb el temps.

A l'anònim que diu estil solé: Agrair-li el seu comentari, però el document es va fer amb la participació de més gent i jo vaig posar el meu gra de sorra. Gràcies però pel seu comentari.

Dona també les gràcies a l'anònim que demana temps pel nou govern, és coherent i sensat.

Força a tots i endavant

Jordi Solé

resnoesmesqui ha dit...

Ah, per cert: a l'anònim que pasa en dubte la meva voluntat d'informar i de ser trasparent: Ha quedat complegut?

Com sempre gràcies per participar

Anònim ha dit...

Vinga va Solé que tothom sap que aviat entrareu a la casa gran el fill de la Guasch, el massatgista del c/11 de setembre i tu mateix. Tots a xuclar de la mamella!

Anònim ha dit...

Ah, osigui que hi tornaran a esser els carrecs de confiança, quan va governar la teva jefa.....
Ja ho entenc, ja tens cadira???

Salut,

Anònim ha dit...

A la resposta dels comentaris d'en Mercadé en el seu blogg referent a les presumptes declaracions del cap de llista de ERC en Gerard Ciuró, cal dir que, l'actitud d'aquest s'enquadra dins de la fàbula del "PERRO DEL HORTELANO" que "NI GOBIERNA NI DEJA GOBERNAR". Sembla que hagués preferit que una Comisió gestora de la Generalitat hagués intervingut l'Ajuntament de Torredembarra i tots els disset regidors que formen el Consistori s'haguessin quedat a l'oposició tranquilament observant, perque ¿Com haguessin acabat un alcalde i els seus tres regidors, si el resta hagessin seguit el comportament d'en Gerard Ciuró de no donar suport als Socialistes, ni a ningú?. Dona la clara sensació que no aixeca un dit per ajudar.

Gràcies Solé pel teu espai, perque tant el blogg d'en Mercadé i més el de Ciuró apliquen una estricta censura a la llibertat d'expressió

Anònim ha dit...

No sé Jordi ni como les contestas a este, porque solo es uno, que solo quiere destruir. A ese si le ofrecen un cargo.....dicen que el ladron piensa que todos son de su condición.

Animo Jordi y gracias por tu trabajo e información.

jordi pla ha dit...

Molt bones paraules, moltes bones intencions, però no és això el que ara necessitem. No estem en un míting electoral... Estem en un moment delicat, que es té que superar. Confiar en que la forçada nova coalició ho aconsegueixi seria el desig de tots, però...!
Desconfio dels acords que fan que un compleixi per fi els seus anhels de poltrona i que altre recuperi la seva cartera somiada.
I altre punt... Quan trigarà la ex-sociata en donar-se'n compte de que l'estan utilitzant ? Bé, que trigui... millor.
Bona sort per tothom.

Anònim ha dit...

En resposta a les declaracions d'avui dia 7 del blogg de la Susanna:

"... Dur també per no haver reeditat el pacte d’esquerres de l’anterior legislatura en qui el meu company Grangel i jo dipositaven les nostres esperances"...

Ja que veure com es creu que el PSC-PM és un partit d'esquerres!!!!, mira com la Laura no es va empassar l'ham. Xé (a la Susanna)!!!! espabila !!!!!o també et creus lo dels Reis Mags d'Orient?

Anònim ha dit...

Hola:

Hace unos días me fui de vacaciones a Ibiza , entoces estaba de alcalde Manuel Jimenez, ayer llegue a mi casa Torredemdarra y me encuentro a Daniel Masague , como alcalde entrante , joder cuantos cambios entas pocos días , al nuevo alcalde desearle lo mejor , y darle un margen de confianza a el y a todo su equipo

Un abrazo :

Juan

Powered By Blogger